Verraadt Rik de Mol? – Beste hints Wie is de Mol? 2022

wie is de mol 2022 aflevering 1 hints

Eerder spraken we al over mogelijke hints in aflevering 1 van Wie is de Mol? 2022. Inmiddels zijn we een paar dagen en dus ook een hoop aanwijzingen verder. Wat zijn de beste hints van deze week?

Beste hints aflevering 1 – Wie is de Mol? 2022

In de eerste aflevering van Tunnelvisiem bespreekt Siem de top aanwijzingen van deze week en behandelt hij een aantal theorieën van molloten. Bekijk hier de video over Wie is de Mol? 2022:

De tijd zal het leren: een hint?

De titel van aflevering 1 van Wie is de Mol? 2022 was De tijd zal het leren. De kandidaten moeten de tijd tijdens opdracht 2 om 11:22 laten stoppen. Eerder vroegen we ons al af wat die 11:22 nou zou kunnen betekenen. Verwijst het naar 33, het shirt van Everon, en de totale tijdafwijking van opdracht 2? Of naar Welmoed, de 11e kandidaat bij de speeches en op de website?

Maar sterker vind ik dat we op 11:22 in de aflevering Arno zien lopen. En op 22:11 ook weer. Nu was de uitzenddatum 1-1-22, waar we ook weer die 11 en 22 zien terugkomen. En op 1:1:22 in de aflevering wijst Glen naar zichzelf. Glen staat ook nog eens als 11e op de groepsfoto, wat maar één keer kan dit 22e seizoen. Zal de tijd ons leren dat Glen de Mol is? Bart van Zevenbergen zoekt de titel minder ver. Arno Kantelberg heeft bij HP/De Tijd gewerkt. De Tijd, zal het leren.

glen faria
Glen wijst naar zichzelf op 1:1:22

Aanwijzing naar operazangeres Laetitia

Joeri van der Lans noemt dat Laetitia in de aflevering 11:21:56 noemt. Op NPO Radio 4 van de Avrotros wordt in het Zondagochtend concert op 2 januari, Laetitia aangekondigd op precies het tijdstip 11:21:56. De tijd zal het leren. Laetitia is bovendien operazangeres en ‘Een gemaskerd bal‘ is een Italiaanse opera. Laat dit seizoen nu beginnen en eindigen met een gemaskerd bal. En de livestream vindt plaats in een gebouw waar de eerste Albanese opera heeft plaatsgevonden. Zouden de maskers en het bal verwijzen naar opera en theater?

laetitia
Laetitia noemt 11:21:56

Enorme hint: de gebaren van Rik

Nog voor de eerste opdracht spreekt Rik de kandidaten toe. Zoals altijd is de presentator weer verdacht bezig met zijn vingers. Probeert Rik ons iets te vertellen? Hij geeft immers aan dat we onze oren en ogen goed open moeten houden. Bij Kim-Lian lijkt Rik met zijn ene hand de O te maken en met zijn andere hand de L. Zijn lichaam vormt de M en zo staat er MOL. Is Kim-Lian de Mol van Wie is de Mol? 2022?

MOLL
Gebaren van Rik: MOL

De TherMOLmeter heeft echter een sterkere hint gevonden in de gebaren van Rik van de Westelaken. Geeft Rik hier aan dat Arno Kantelberg de Mol is? Hebben we dé hint gevonden in aflevering 1 van WIDM 2022?

Waar is de 100 euro van de 1500 gebleven?

De eerste opdracht heeft nog iets opvallends, namelijk het bedrag dat verdiend kan worden: 1500 euro. Er wordt echter maar 1400 aan geld gevonden. Waar is de overige 100 euro gebleven? Nu is het zo dat er jokers afgetroefd kunnen worden met 200 euro. Dus maximaal zeven jokers kunnen worden weggespeeld. De overige 100 zou dus sowieso in de pot belanden. Heeft de Mol uit team Aftroeven 100 euro achtergehouden? Dit zou Everon of Kim-Lian gedaan kunnen hebben. Maar waarom zou de Mol zoveel risico nemen voor slechts 100 euro?

Wellicht bevat dat briefje de hint naar de Mol. De Mol weet natuurlijk dat er aanwijzingen op het geld staan en heeft deze wellicht willen verstoppen. De Mol heeft bovendien de groepjes in mogen delen, zit hij zelf dus in de groep van 6? Glen reageert bijvoorbeeld wel heel opvallend op het feit dat er aanwijzingen op het geld staan. Hij reageert al voordat er iets gezegd wordt.

Aflevering 1 van Wie is de Mol 2022: nu al jokers verstopt?

Welmoed en Laetitia houden drie jokers achter. Je kan zeggen dat is slim, want dan is de kans groter dat al het geld wordt ingezet. Maar het is wat mij betreft een ontzettende anti-molactie. Immers konden er maximaal 7 jokers afgetroefd worden en 10 jokers verdiend worden. Er was dus sowieso al een speling van drie jokers, waardoor deze niet achtergehouden hoefde te worden. Die drie werden hoe dan ook verdiend.

jokers welmoed
Welmoed heeft twee jokers. Antimol?

Hint in de leader van Wie is de Mol 2022

Niet alleen in aflevering 1 van Wie is de Mol? 2022, maar iedere aflevering zien we de leader. Een hint in de leader is dus gewaagd en komt daardoor weinig voor. Toch zou er dit seizoen wel eens een aanwijzing in de leader kunnen zitten. In ieder stukje voor de kandidaten is de kleur rood te zien. Behalve bij drie kandidaten, namelijk voor Hila, Everon en Sahil. Krijgen zij geen rood scherm te zien en zijn zij de drie finalisten?

Op de hoogte blijven van Wie is de Mol 2022 hints?

Meer hints over Wie is de Mol? 2022 Aflevering 1? Of op de hoogte blijven van alle aanwijzingen? Lees meer hints, bekijk de video’s op YouTube of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!