Grootste Wie is de Mol? 2022 hint tot nu toe!

wie is de mol 2022 hints

De grootste Wie is de Mol? 2022 hint is gevonden. Niet alleen in aflevering 2, maar in alle afleveringen van dit seizoen zit wellicht een enorme aanwijzing. Het heeft te maken met de gemaskerde figuren die we zien op het gemaskerde bal. Eén van de figuren is in het rood gekleed en is waarschijnlijk de Mol. Maar wat als ik je zeg, dat we deze Mol meerdere keren in de leader kunnen zien?

De Mol gezien in de leader

‘Heb je de Mol gezien, is het nu tijd voor Siem’ wordt nu wel heel letterlijk. Heb jij de Mol van 2022 al gezien in de leader van Wie is de Mol? 2022? Het is vrij lastig te zien als je gewoon naar de leader kijkt. Je moet de leader echt even stop zetten of frame per frame bekijken om de gemaskerde Mol te zien. Dat bevestigt dat deze hint niet toevallig is. Er is duidelijk over nagedacht! Bekijk eerst even de leader in zijn geheel:


Dan nu de grote Wie is de Mol? 2022 hint, die ik vanaf nu de leader-masker-hint noem. In het eerste stuk tot aan Kim-Lian is nog niet veel verdachts te zien. Kijk je naar het stukje nadat Kim-Lian in beeld is, zie je een opvallende overgang. Zet je de leader hier stil, zie je…. De Mol.

molmasker1
Gemaskerde Mol te zien

Waarom is het masker van de Mol boven deze opdracht gemonteerd? Gaan we verder kijken, zien we bij meerdere opdrachten uit de Wie is de Mol? 2022 leader de Mol terugkomen. Eén van de opdrachten kunnen we al herkennen, namelijk Prikactie, de ballonnenopdracht uit Wie is de Mol 2022 aflevering 2. Zie hier een aantal frames waarin de gemaskerde Mol te zien is:

molmasker2 1
Mol bij Prikactie
molmasker4
Mol gecentreerd bij een opdracht
wie is de mol 2022 masker hint
Mol te zien voor een opdracht
molmasker5
Mol te zien in de koepel bij een opdracht

Opvallend is dat het masker bij specifieke opdrachten verschijnt. Dat doet mij denken aan de leader in het seizoen van Merel. De opdrachttitels van opdrachten die veranderden in de leader vormden toen MOL IS IV. Moeten we iets met de opdrachttitels waar het masker van de Mol verschijnt? We kunnen nu alleen Prikactie herkennen. Met de P zou wellicht ‘Opera’ gevormd kunnen worden, verwijzend naar operazangeres Laetitia, het theater en de maskers. Maar het is de tweede opdracht, dus misschien moeten we de tweede letter, R, nemen? Qua aantal letters kan het Arno K, of Arno M worden, of Arias, de achternaam van Fresia. Hoe dan ook gaan we dit in de gaten houden. Let komende afleveringen op de opdrachttitels van één van deze opdrachten. Dan gaan we de Mol ontmaskeren met deze Wie is de Mol? 2022 hint!


Leader-masker-hint toegelicht

Wil je deze enorme hint met beeldmateriaal zien? In deze video leg ik deze Wie is de Mol? 2022 hint uit:


Grote hint in de dobbelstenen

Naast deze grote hint in de leader, zitten er ook een aantal sterke aanwijzingen in aflevering 2. De dobbelstenen, zoals vorige keer besproken, moesten op 1 worden gegooid. Wie is de Mol?-kandidaat Welmoed presenteert Op1. Zo zijn het ook nog eens 22 dobbelstenen en is dit het 22e seizoen. Maar nu heeft Rutger alle ogen bij elkaar opgeteld, en dan niet de ogen van Kim-Lian… Bij elkaar opgeteld kom je uit op 92, het geboortejaar van Sahil. Tel je er 1 bij op (Op1), krijg je 93, het geboortejaar van Laetitia.


Enorme molactie achter de schermen?

Over Laetitia gesproken, Joeri heeft een gigantisch sterke aanwijzing gevonden. Hij heeft de mini-opdrachten van opdracht 1, Binnen en buiten bereik, geanalyseerd. Zie onderstaand schema. De groene opdrachten zijn wel gelukt, de rode niet. Eén van de opdrachten bestond uit groene knikkers met stokjes uit een bak met rode knikkers halen. Waarom is de opdracht met de groene knikkers niet gelukt? Je kon namelijk 25 euro per groene knikker verdienen.

opdrachten binnen en buiten bereik
Opdrachten Binnen en buiten bereik.

We zien een knikker wel degelijk met chopsticks uit de bak met rode knikkers wordt gehaald. Kijk nu nog eens goed naar de taart, die naast de opdracht met groene knikkers staat. De taart bevat eetbare groene balletjes. En Laetitia lijkt hier wel zo’n groen balletje te pakken. Heeft zij als Mol zo’n groen balletje in de bak met knikkers gelegd om deze er vervolgens weer uit te halen?


laetitia groene knikkers
Laetitia pakt groene balletjes van de taart?

Voor de Laetitia tunnels nog een vergezochte hint naar Laetitia. In aflevering 1 noemde Laetitia 11:21:56. In een radioprogramma van AvroTros werd Laetitia om 11:21:56 aangekondigd. En laat nu bij het stukje van de app de telefoon ook nog eens op 21:56 staan. Allemaal wel heel toevallig..


Molactie Fresia in aflevering 2?

Nog een leuke molactie die Fresia uitgevoerd zou kunnen hebben: Tijdens de ballonnenopdracht Prikactie, noemen de kandidaten dat de jeep van Fresia wel erg hard gaat. Merlijn denkt dat Fresia als Mol aan de chauffeur heeft gevraagd om harder te gaan rijden, ook bij de andere kandidaten. Zodat het lastiger wordt om ballonnen goed te prikken. Zou een hele mooie molactie zijn!


Wie is de Mol hint in Ver gelijken?

Waar slaat die titel van de derde opdracht, Ver gelijken, nou op? Vaak snap ik de spaties, maar dit keer niet echt. Nu zou het natuurlijk ook gewoon een Wie is de Mol? hint kunnen zijn. Tijdens de opdracht maakt het laatste groepje een foto bij Café Vero. De foto wordt zo gemaakt dat er ‘VER’ op de foto staat. Ver gelijken?

ver
Ver gelijken

Meer Wie is de Mol 2022 hints?

Wil je meer hints uit dit Wie is de Mol seizoen? Bekijk hier alle Wie is de Mol hints of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Heb je zelf een goede aanwijzing of theorie gevonden? Laat het vooral weten in de reacties of stuur een mail naar contact@siemvaneek.nl

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Eén gedachte over “Grootste Wie is de Mol? 2022 hint tot nu toe!”

  • Rene Kaal schreef:

    Het kan zijn dat met VER GELIJKEN wordt bedoeld dat op de foto met Luatitia en Kim-Lian twee mollen aanwezig zijn. Het zijn twee gelijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!