Wie is de Mol? 2022 Aflevering 1 – Hints

wie is de mol 2022 aflevering 1 hints

Aflevering 1 van Wie is de Mol 2022 is een feit en dus is het hoogste tijd voor de eerste hints. Wat viel deze eerste aflevering op? Wat zijn mogelijke verborgen aanwijzingen en wie…is…de Mol van 2022?

Aflevering 1: De tijd zal het leren

De titel van de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022 is ‘De tijd zal het leren’. Als we niet te moeilijk denken, zou het kunnen verwijzen naar Goede Tijden, Slechte Tijden, waar Everon een rol in speelt. We kunnen de titel ook heel ver zoeken. Glen Fariahet duurt te lang: de tijd zal het leren. De titel wijst natuurlijk ook naar de tweede opdracht die draaide om tijd. Wat worden we hier wijzer van? Zal de tijd uit deze opdracht (11:22) ons iets leren?

Het seizoen heeft dit keer 11 kandidaten, wat de helft is van 22. Bij de tweede opdracht moet de klok op 11:22 worden gezet. Everon draagt een shirt met 33 en 22 + 11 is 33. Er staat bovendien ‘bird’, vogel, en de adelaar is het symbool van Albanië, het land waar Wie is de Mol 2022 zich afspeelt. Wel een beetje té duidelijk hè?

everon
Everon draagt een shirt met 33 en ‘bird’.

Tijd zal het leren? 11:22

Welmoed Sijtsma snijdt in haar biecht aan dat er 11 kandidaten zijn. Ze vraagt zich af wat het geheim is van deze 11 kandidaten in Wie is de Mol 2022. Dit klinkt nogal scripted en zou een goede molbiecht kunnen zijn. Zit er een geheim in 11:22 en moet de tijd ons iets leren?

Waarom zitten er elf kandidaten in dit seizoen? Staat het soms voor een voetbalelftal van elf spelers? Fresia is voetbalster en presenteert bij een sportzender. Verwijst dit seizoen naar voetballer Fresia? 11:22 is overigens niet toevallig; de uitzenddatum van deze eerste aflevering is 1-1-2022. Ofwel 11-22. Welmoed is de elfde kandidaat op de website en moest als elfde haar pleidooi houden tijdens de opdracht Ontmaskeren.

Troeven en aftroeven

Van de zes opdrachten doen Welmoed en Laetitia er drie. Dat komt in de biecht ook duidelijk terug, maar zij zitten in team Troeven en hebben dus geen geld verdiend. Uiteindelijk blijkt dat team Aftroeven, dat 1400 euro heeft verdiend, dit geld mag inruilen om jokers ongedaan te maken. En dat is interessant. De Mol wil immers dat er zoveel mogelijk geld wordt ingewisseld. En hoe meer jokers er verdiend worden, hoe meer geld er ingezet kan worden. De Mol kan dus ook in team Troeven zitten en goed zijn best doen.. Uiteindelijk wordt al het geld ingewisseld, een actie van de Mol of mogelijk door de Mol?

jokers
Troeven. Een anti-molactie?

Anti-molactie

Laetitia en Welmoed houden een aantal jokers achter. Zou de Mol dat doen, wetende dat hoe meer jokers er zijn, hoe meer geld uit de pot ingezet kan worden om de jokers ongedaan te maken?

Gemaskerd bal en theater

Wie is de Mol 2022 aflevering 1 begon met gemaskerde figuren. Squid Game? Het bleek gelukkig gewoon om Wie is de Mol? te gaan. De kandidaten – en de mol – bevonden zich op een gemaskerd bal, waar dus waarschijnlijk de ontknoping plaats gaat vinden. Suzanne heeft in ieder geval al een uitnodiging gekregen.

Nu is ‘Een gemaskerd bal‘ ook een Italiaanse opera. Laetitia schittert in opera’s en staat regelmatig in het theater, waar de maskers ook naar kunnen verwijzen. Laat dit seizoen nou ook nog eens beginnen met de cello, een belangrijk instrument voor Laetitia. Nog niet overtuigd? De derde opdracht met de beruchte livestream speelt zich af in Theater Migjeni. In dit theater vond de eerste Albanese opera plaats.

WhatsApp Image 2022 01 02 at 00.15.41 1
Is Laetitia de Mol?
WhatsApp Image 2022 01 02 at 00.15.41
Opera in Migjeni Theater

Op de hoogte blijven van Wie is de Mol 2022?

Wil je op de hoogte blijven van alle hints, naast deze van Wie is de Mol 2022 aflevering 1? Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief. Of lees alle andere hints en theorieën. Waarom valt Arno Kantelberg in de app op? Wat valt op aan de leader van WIDM 2022?

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Eén gedachte over “Wie is de Mol? 2022 Aflevering 1 – Hints”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!