Wie is de Mol 2022 Aflevering 8 Hints

wie is de mol 2022 aflevering 8 hints

Wie is de Mol 2022 Aflevering 8 is een feit en daarmee is de finale in zicht! Met nog drie kandidaten in het spel: Fresia, Kim-Lian en Everon, belooft het een spannende ontmaskering te worden. Alhoewel, dé hint van Wie is de Mol 2022 lijkt inmiddels gevonden. Hebben we de Mol ontmaskerd? In dit artikel lees je de hints van Wie is de Mol 2022 aflevering 8.

Aflevering 8: Mollenvanger

De titel van aflevering 8 is Mollenvanger. Thomas hield Everon in de gaten tijdens Carpet Diem, zodat hij niet kon mollen. Heeft Thomas hier de Mol gevangen en verwijst dit naar Everon? Tijdens de tweede
opdracht moesten Thomas en Everon containers verslepen, waarvan er ook een container was met alleen de naam Fresia. Hebben ze door deze te tillen de Mol gevangen? We kunnen er ook nog een anagram van maken. Van Mollenvanger kan je maken: Vragen mollen. Stond de Mol tijdens de tweede opdracht bij de vragen? Naast vragen kan je er ook graven van maken. Fresia graaft veel op: verwijst Mollen graven
naar haar? Fresia lijkt kandidaats, maar ze kan natuurlijk losse onderdelen opgraven als er toch geen hele step wordt gevonden. De Mol heeft de onderdelen zelf begraven, dus weet waar de juiste onderdelen liggen.

Tot slot zou Mollenvanger een hint kunnen zijn naar Kim-Lian! Zij speelde in de musical over het sprookje De Rattenvanger van Hamelen.

Het geheim van de leader: de Mol is ontmaskerd!

Nu we Wie is de Mol 2022 aflevering 8 hebben gezien, kunnen we eindelijk iets met de maskerhint! Zoals eerder besproken, zijn er maskers van de Mol door de leader heen gemonteerd. Over specifieke opdrachten heen. Na flink puzzelen lijkt het erop dat Siem samen met Fieneke dé oplossing heeft gevonden. We nemen je even mee:

In de leader verschijnen in totaal zes maskers van de Mol bij de volgende opdrachten:

Aflevering 5: uit de lucht gegrepen
Aflevering 2: prikactie
Aflevering 6: reddingsactie
Aflevering 9: ?
Aflevering 4: hoog spel spelen
Aflevering 9: … gemaskerd bal

Als je van elke opdracht letter nummer x van aflevering x pakt (van rechts naar links bekeken), krijgen we tot nu toe de letters R I S ? E A. Of wel: ? R E S I A.

Heel toevallig blijft er één masker over, die we in aflevering 9 gaan zien. De opdracht lijkt iets te maken te hebben met Fotografie. Krijgen we dus echt de letter F en kunnen we zo Fresia vormen? Bekijk ook nog even de video waarin Siem de hint uitlegt met beeldmateriaal:

Opdracht 1: Carpet Diem

De titel van opdracht 1 (Carpet Diem) is natuurlijk een woordspeling op Carpe Diem, dat ‘Pluk de dag’ betekent. Everon zegt voorafgaand aan de opdracht: ‘maak er wat van’. Dit heeft dezelfde strekking als ‘pluk de dag’. In het tapijt waar mee begonnen wordt, kan je met een beetje fantasie ook de letters EH zien. Everon Hooi?

Heftig dit!

Opdracht 2 van Wie is de Mol 2022 aflevering 8 was ‘Heftig’. Opvallend is dat Kim-Lian en Fresia uiteindelijk door de vragen heen zijn, met nog 5 containers over. Hoe kan dit? Aangezien ze met zijn tweeën boven staan, kan hier lastig gemold worden. Stond de Mol dan op de vloer? Op de vloer kon de Mol geen dubbele containers pakken, wat uiteindelijk de bedoeling lijkt te zijn. Maar de Mol weet ook dat als het geld niet verdiend wordt, hij op de vloer kan kiezen om te gokken. En gok je verkeerd, wordt er dus helemaal niks verdiend. En ook als je de
container met geld verkeerd weghaalt, wordt er helemaal niets verdiend. Veel kans dus beneden om de opdracht te verkloten.

Aan de andere kant, in de toren kan je de suggestie wekken dat er genoeg vragen zijn voor het aantal containers. Als ze vooraf de vragen hadden geteld, hadden ze al kunnen weten dat er dubbele containers moesten zijn. Fresia haalde bovendien vragen door elkaar en gaf een aantal verkeerde antwoorden. Maar ze heeft ook één vraag niet laten beantwoorden over de jokers. Kim-Lian gaat daar in mee, maar
grote kans dat ze Fresia hier door had.. Dit zou ook verklaren waarom we voor het eerst niet te horen krijgen dat Kim-Lian Everon verdenkt. Is ze geswitcht in aflevering 8?

Verdenkingen:
Kim-Lian: 1 persoon, niet Thomas
Thomas: Kim-Lian, Everon
Fresia: Everon
Everon: Kim-Lian

Opdracht 3: Zand erover

De laatste opdracht van Wie is de Mol 2022 aflevering 8 was getiteld: Zand erover. De kandidaten moeten met een metaaldetector onderdelen van een step vinden op een strand. Kom je aan met een step verdien je 500 euro, maar kom je te laat, dan gaat er 500 euro uit de pot. De Mol wil dus tijd rekken en weet waar alles begraven is. Fresia roept Everon en Kim-Lian voor een step, waar ze niks meer aan hebben. Ze moeten immers andere onderdelen vinden. Ook de uitspraak van Everon is ontzettend verdacht: hij geeft aan dat hij al veel heeft gedaan. Heeft hij als Mol alle onderdelen begraven? Het lijkt op een uitspraak van Jeroen vorig seizoen, die min of meer vertelde dat hij al aanwezig was om te schrijven op de spiegels.

Op de hoogte blijven van Wie is de Mol 2022 Aflevering 8?

Wil je op de hoogte blijven van alle Wie is de Mol hints? Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Heb je zelf een goede hint of theorie gevonden in aflevering 8 of 9? Laat het vooral weten in de reacties of stuur een mail naar contact@siemvaneek.nl. Binnenkort zullen hier alle hints verschijnen per finalist. Zo kan je een goed overwogen keuze maken. Al lijkt de hint in de leader wel te bevestigen dat Fresia de Mol is van Wie is de Mol 2022..

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!