Wie is de Mol 2022: de eerste hints en theorieën

eerste hints Wie is de Mol 2022

Wie is de Mol 2022 gaat bijna van start in het prachtige Albanië. Vanaf 1 januari kunnen we iedere zaterdag vastgeklemd zitten aan de televisie en roepen ‘huh, snap jij deze opdracht?!’ Heerlijk om te kijken naar kandidaten die de opdracht nog minder goed begrijpen dan jijzelf.. De komende maanden gaan we een tijd tegemoet van tunnelvisies, slapeloze nachten en duizenden aanwijzingen (die geen aanwijzing blijken te zijn). We willen allemaal onze familie en vrienden verslaan in de poules en struinen het internet af naar vergezochte theorieën. Alles om maar te voorkomen dat je weer in één keer al je punten verliest.

Om het seizoen meteen goed te beginnen, breng ik je op de hoogte van de eerste hints van Wie is de Mol 2022. Want ja, de eerste aanwijzingen gaan al rond onder de molloten. Zo lijkt het erop dat de productie een enorme fout heeft gemaakt..


Hint 1: Aanwijzing in speech van Welmoed?

Het was even schrikken toen op sociale media video’s tevoorschijn kwamen met teksten als ‘De Mol ontmaskeren?’ ter promotie van de totaal onverwachte livestream. Als kijker konden we onderdeel zijn van een opdracht, waarbij de kandidaten ons moesten overtuigen. Met een prachtige speech – oké, de één wat beter dan de ander – werd ons uitgelegd waarom niemand de Mol zou zijn. Yeah right. Arno Kantelberg kon ons het minste overtuigen, al heeft Mollenjagers zo zijn verdenkingen naar Welmoed Sijtsma. In haar speech laat ze weten dat ze als enige kandidaat ‘Nee’ antwoordde op de vraag ‘Wil je de Mol zijn?’. Nou speelt dit seizoen zich af in Albanië en een leuk feitje is dat in Albanië ‘ja’ schudden nee betekent en andersom. Zou Welmoed hier al een gedurfde uitspraak doen in de Wie is de Mol livestream?


Hint 2: De Mol van 2022 ontmaskerd?

De promo’s voor de livestream bevatten een masker, die door molloten zorgvuldig is onderzocht. Na inzoomen op het masker en verhogen van de helderheid kun je niet anders dan concluderen dat Kim-Lian van der Meij achter het masker zit. Het zijn haar ogen, of ze heeft nog een dubbelganger. Maar waarom zit Kim-Lian achter het masker? Om het nog gekker te maken waren er onder andere deze filmpjes. ‘Oog in oog met de Mol’ en ‘de Mol ontmaskeren’. Als we ontmaskeren, staan we oog in oog met Kim-Lian. Toeval kan het niet zijn, maar wellicht komt iedereen nog een keer in het masker? Zegt het iets over de afvallers? Het lijkt me dat de makers van te voren wel weten dat molloten dit meteen gaan vinden. Hoe dan ook, gaan we dit goed in de gaten houden.


Hint 3: Afvallers Wie is de Mol 2022

Zouden de afvallers en de Mol van 2022 nu al verklapt zijn door een foutje van de productie? Een aantal dagen terug was namelijk het volgende te zien op de website van Wie is de Mol?:

kandidaten Wie is de Mol 2022

De kandidatenfoto’s zijn zwart-wit en de vingerafdruk is rood, wat zou betekenen dat de kandidaten zijn afgevallen. Maar de foto van Glen is als enige nog gekleurd en zijn vingerafdrukje is groen. Toeval of een foutje van de productie? Is Glen nu al bekendgemaakt als Mol?


Hint 4: Everon bij GTST en de Mol?

Everon Jackson Hooi kennen we natuurlijk van Goede Tijden Slechte Tijden. De Nederlandse soapserie is van ENDEMOL, wat bij de werkervaring van Everon staat aangegeven op LinkedIn. Leuk hoe er nu staat: werkervaring tot op heden GTST en de Mol. Heel leuk gevonden door Joeri, maar we hebben er verder geen mol aan.

WhatsApp Image 2021 12 24 at 15.46.41 edited

Opvallend: de speech van Suzanne Klemann

De presentatie van Suzanne Klemann was op zijn zachtst gezegd ook wel opvallend te noemen. Haar halve speech ging over dat ze niet de Mol was vanwege haar make-up. Een Mol zou namelijk weten dat de opdracht zou komen en zou zich netjes opgemaakt hebben. Heerlijk gedaan, Suzanne, maar dit lijkt natuurlijk een gevalletje omgekeerde psychologie! Of is het dan omgekeerde omgekeerde psychologie? Hoe dan ook, de Mol weet natuurlijk dat deze opdracht komt en kan juist geen make-up dragen om zich minder verdacht te maken. We schrappen Suzanne dus nog zeker niet van het verdachtenlijstje! Bekijk ook de video met deze eerste hints van Wie is de Mol 2022.

Op de hoogte blijven van Wie is de Mol 2022?

Op de hoogte blijven van alle hints en theorieën omtrent Wie is de Mol 2022? Lees meer artikelen over Wie is de Mol? of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ook genieten van de hintvideo’s op YouTube.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!