Wie is de Mol 2022 hints vóór aflevering 2

wie is de mol hints voor aflevering 2 2022

Aflevering 2 van Wie is de Mol? 2022 gaat bijna beginnen of is al begonnen nu je dit leest. De afgelopen dagen spraken we al over de hints uit aflevering 1, mogelijke hints in de leader en de beste aanwijzingen tot nu toe. Zo zijn de gebaren van Rik in de eerste aflevering wel erg opvallend. Laten we nu ook nog een aantal sterke hints naar Glen Faria hebben. Neem dus nog snel even deze theorieën mee voor je jouw punten inzet! Het duurt niet te lang..

Verraadt Rik de Mol?

Deze week gaat onder de molloten een grote aanwijzing rond naar Arno Kantelberg. Nog voor de eerste opdracht spreekt presentator Rik van de Westelaken de kandidaten toe: “Houd je oren en ogen open. Het is aan jou om de Mol te ontmaskeren.” Maar wat doet hij toch met zijn vingers? Het aantal vingers dat Rik opsteekt zou wel eens een enorme hint kunnen zijn. Link de cijfers (aantal vingers) maar eens aan de letters uit het alfabet. De 1 staat voor de A, 11 voor de K, 4 voor de D en 13 voor de M. Dan krijg je AKDM, Arno Kantelberg De Mol?

Wie is de Mol van 2022?

Naast deze sterke aanwijzing hebben we nog een andere, exclusieve hint uit dit praatje van Rik. Elizabeth heeft voor ons de volledige tekst uitgeschreven en het praatje bij iedere kandidaat vergeleken. Zo ontstond dit bestand met teksten van Wie is de Mol 2022 opdracht 1. Opvallend is dat Rik overal dezelfde tekst gebruikt: “voor deze eerste opdracht heeft de mol jou ingedeeld in het team..” Behalve bij Thomas: “De mol heeft voor deze eerste opdracht jou ingedeeld in het team.” De woordvolgorde is hier anders. De tekst is bij Sahil, Everon, Welmoed en Fresia uit de montage gehaald. Is dat omdat één van hen niet is ingedeeld door de Mol, maar zelf de Mol is? Kim, Thomas, Hila, Arno en Laetitia zouden we volgens deze theorie van ons verdachtenlijstje af kunnen strepen.

Hints naar Glen Faria

De titel van aflevering 1 van Wie is de Mol 2022 was De tijd zal het leren. Het duurt te lang van Glen Faria? Beetje vergezocht. Maar nu draaide de tweede opdracht om de tijd 11:22. Zal die tijd ons iets leren? Een oplettende molloot stuurde ons een screenshot van een albumcover van Glen Faria en wat denk je? 11:22! En dat niet alleen, dit seizoen heeft 11 kandidaten en het getal 11 lijkt vaker terug te komen. Laat Glen Faria nu mee hebben gedaan aan seizoen 11 van Beste Zangers.

glen
Albumcover Glen Faria. 11:22

Alle kandidaten dragen in de voorstelvideo’s dezelfde kleding als tijdens hun pleidooi in opdracht 3 van aflevering 1. De voorstelvideo’s zijn dus waarschijnlijk rond dezelfde tijd opgenomen. Alleen Glen Faria heeft in zijn voorstelvideo een ander shirt aan dan tijdens zijn speech. Moest zijn voorstelvideo later worden overgedaan omdat hij de Mol is? Edit: inmiddels weten we van niet. Glen Faria is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2022.

Aftroeven, een anagram?

Als je Siem al langer volgt, weet je dat ik van vergezochte hints en omgekeerde psychologie houdt. Alvast mijn excuses voor dit vergezochte breinspinsel, maar ik vond het toch leuk om even te delen. Met Wie is de Mol? weet je het immers nooit. De titel van de tweede opdracht was (Af)troeven. ‘Af’ staat dus tussen haakjes. Als je dit leest als af t roeven, haal je de ’t’ van troeven af. Dan houd je ‘roeven’ over, een anagram voor Everon. Vergezocht? Ja. Een hint? De tijd zal het leren..

Hints aflevering 2 Wie is de Mol? 2022

Op de hoogte blijven van alle hints van Wie is de Mol 2022? Op deze pagina plaatsen we de nieuwste hints en theorieën. Zo ook na afloop van aflevering 2. Houdt de hintspagina in de gaten of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook genieten van de hintvideo’s op YouTube. Veel plezier met het kijken naar Wie is de Mol aflevering 2 en succes met de mollenjacht! Heb je zelf een goede hint of theorie gevonden? Laat het weten in de reacties of stuur een mail naar contact@siemvaneek.nl

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

2 reacties op “Wie is de Mol 2022 hints vóór aflevering 2”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!