Wie is de Mol 2022 leader: gemaskerde Mol?

Wie is de Mol 2022 leader

Nu de Wie is de Mol 2022 leader is vrijgegeven komt het nieuwe seizoen wel heel dichtbij. We kunnen alvast een beetje proeven van het seizoen in Albanië – en dan niet letterlijk zoals nu het geval is met de likbare televisie, ontworpen door een Japanse professor, die je laat proeven wat te zien is op tv. Wie verzint zoiets? Een Japanse professor dus.. Nou goed, ik houd het voorlopig maar bij het kijken van de proeven van Wie is de Mol?.  Als ik moet likken aan mijn televisie zet ik wel een joker in.

De Wie is de Mol 2022 leader toont ons weer een opdracht in de lucht, en ook water en vuur komen voorbij. Met een Mol in de aarde is het kwartetspel compleet. Natuurlijk is er een opdracht met jokers en vrijstellingen te zien, maar zo ook een spel met ballonnen en flesjes die kapot geschoten moeten worden. Zelf vind ik het Squid Game achtige figuur het meest opvallende uit de leader. Ik hoop maar dat de kandidaten gewoon blijven leven als ze de opdracht niet tot een succesvol einde brengen..

Bekijk onder het artikel de Wie is de Mol 2022 leader. Eerder besprak ik al de eerste hints van Wie is de Mol 2022.


Hints in de Wie is de Mol 2022 leader?

Al is de kans natuurlijk klein, het zou kunnen dat de Wie is de Mol 2022 leader al een verborgen aanwijzing bevat. Na een paar keer terugkijken vallen er een paar dingen op. Het eerste is dat een aantal kandidaten staat en een aantal kandidaten zit. Glen, Thomas en Arno zitten en zijn dus dichter bij de grond. Een heerlijke plek voor de Mol. Al dacht Glen waarschijnlijk ”het duurt te lang, ik sta hier al een tijdje’ en besloot hij te gaan zitten.

arno kantelberg wie is de mol 2022
Arno bij de grond
thomas wie is de mol 2022 leader
Thomas bij de grond

glen faria wie is de mol 2022 leader
Glen Faria bij de grond

Maakt Arno de M van Mol?

Het account Mollenjagers ziet Arno bovendien een M maken met zijn handen. Ik geloof nooit zo in deze hints aangezien ze te prominent in beeld zijn, maar het zou natuurlijk kunnen! We houden voorlopig alle opties open.

arno kantelberg m mol
Wie is de Mol 2022 leader: maakt Arno de M van Mol?

Wie is de Mol masker

Het shot van een beeld van een arend vond ik ook wel bijzonder te noemen. Sahil Amar Aïssa volgt na dit symbool van macht: heeft hij als Mol de touwtjes in handen? Of is het toch Laetitia Gerards die wordt gevolgd door het Squid Game achtige, gemaskerde figuur? Is zij de persoon achter het masker en moeten we haar ontmaskeren? Al kwam uit de promo’s naar voren dat Kim-Lian achter het masker zit.

wie is de mol 2022 leader
Creepy gemaskerde figuur in de leader. Wordt dit seizoen de nieuwe Squid Game?


Leader van Wie is de Mol? 2022:

Op de hoogte blijven van alle WIDM hints?

Deze Wie is de Mol 2022 leader zet de kijker dus al behoorlijk aan het denken, maar maakt ons vooral enthousiast voor het nieuwe seizoen. Vanaf 1 januari is het zover op NPO 1. Wil je op de hoogte blijven van alle hints en theorieën omtrent Wie is de Mol  2022? Bekijk de Wie is de Mol hints of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief!


Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populair

Krijg de gratis nieuwsbrief

Geen spam, maar wel interessante artikelen!